Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


"Αγία Τριάδα"


Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Τιτάνες Δράμας: 91-79 (41-42 ημ.)

Θριάμβευσε το Σιδηρόκαστρο στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στους πρωτοπόρους Τιτάνες Δράμας. Η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη παίζοντας με πάθος υπέταξε τους φιλοξενούμενους αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας σημειώσει 7 νίκες σε 8 παιχνίδια.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές της σπουδαίας αναμέτρησης ήταν οι δύο διαιτητές (Ασλανίδης - Κατρακάρης) οι οποίοι απέβαλαν στις αρχές της τέταρτης περιόδου τον Δημήτρη Τσανάκα (δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία), ενώ για τον ίδιο λόγο λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ζήτησαν να βγει εκτός γηπέδου ο Πρόεδρος του Ρούπελ, κ. Χριστοφορίδης που εξοργίσθηκε με τα ευνοϊκά σφυρίγμα υπέρ των Τιτάνων. Τελικά ο κ. Χριστοφορίδης αποχώρησε από το κλειστό γυμναστήριο ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της συνάντησης.


Φιλία Ορεστιάδας - Πανσερραϊκός: 65-75

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των "λιονταριών" από τη Ορεστιάδα. Οι νεαροί αθλητές του Βασίλη Χρυσανθίδη παρά και το κουραστικό ταξίδι επιβλήθηκαν της τοπικής Φιλίας και τα "λιοντάρια" πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους δυο πολύτιμους βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είχε να κερδίσει μακριά από τις Σέρρες από τις 10 Οκτωβρίου (Μακεδόνες Κρηνίδων - Πανσερραϊκός:46-74).


Μακεδόνες Κρηνίδων - Ηράκλεια: 56-59 (24-31 ημ.)

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ροζ φύλλο αγώνος η Ηράκλεια. Το σύνολο του Σπύρου Ιωαννίδη καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήλεγχε τον ρυθμό εξασφαλίζοντας σαφές προβάδισμα έναντι των Μακεδόνων. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά ήταν η μείωση της τελικής διαφοράς.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: 83-73

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: 48-72

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: 47-56

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 56-59

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 65-75

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: 91-79


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 26

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 25

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 24

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ 23

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ 23

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 22

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 21

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 20

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 18

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕ/ΠΟΛΗΣ 17

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 16

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 14

* ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

** ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/2/2010): ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ - Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: