Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΙΚΑΡΟΙ)

Βετούλας: "Είμαστε ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα"


Καμαράκης:"Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων Πατρών - Ίκαροι οι τεχνικοί των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.


Ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας ανέφερε τα εξής:

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και για τη νίκη και για την διαφορά. Για μένα το καλό ήταν η διαχείριση που έγινε μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα, γιατί αυτό δείχνει, το ότι επανήλθαμε στις νίκες και με τέτοια εμφάνιση, πως είμαστε ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα.

Ο Βλάντο από την πρώτη στιγμή που ήρθε βοήθησε τόσο πολύ. Συνεχίζουμε την δουλειά στο γήπεδο, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αυτό είπα και στα παιδιά, πως όλα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης, καθώς όλα τα ματς έχουν ένταση και αυτό τα κάνει δύσκολα.

Είναι το παιχνίδι που πίστευα από πριν πως θα κερδίζαμε, γιατί παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής παίξαμε καλά, γι’ αυτό δήλωσα και πως πάμε για την άνοδο. Η είσοδος του Πέτροβιτς, αλλάζει τις ισορροπίες και το κλίμα είναι πολύ καλό και φάνηκε και στα δυο παιχνίδια".

Από τη μεριά του ο Στάθης Καμαράκης δήλωσε τα εξής:

"Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα ήταν πολύ καλός σήμερα και μας κέρδισε σε όλα τα σημεία: Στα ριμπάουντ, έκανε λιγότερα λάθη, είχε ωραίες ασίστ, ευστοχία είναι πολύ καλή σαν ομάδα. Ο Απόλλωνας έπαιξε physical game, έπαιζαν πολύ δυνατά οι παίκτες και εμείς δεν μπορέσαμε να αντιπαρέλθουμε, να ανταπεξέλθουμε και να αντισταθούμε καθώς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Ο κόσμος θα ευχαριστιόταν ακόμα περισσότερο αν το ματς ήταν πιο ντέρμπι. Πιστεύω ο Απόλλωνας με την προσθήκη του Πέτροβις και την καλή δουλειά από τον Βετούλα η ομάδα θα ανέβει Α1 και θα πάει καλά.

Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, ήμασταν πολύ κακοί σήμερα, έχουμε μια κάμψη τις τελευταίες αγωνιστικές. Θα δουλέψουμε και θα το ξεπεράσουμε καθώς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την Ελευσίνα. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα μέσα στην έδρα μας όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το πάρουμε".

* ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: