Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 1-4/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


 «Μαύρο» Πάσχα...


Ασπίδα Ξάνθης - Πανσερραϊκός: 75-63

Στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι της φετινής περιόδου ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στην Ξάνθη από την Ασπίδα, η οποία εξασφάλισε και την υπέρ της διαφορά δίνοντας στα «λιοντάρια» τελειωτικό χτύπημα αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου στη Γ' Εθνική.


Οι Σερραίοι μέχρι τις αρχές της τρίτης περιόδου διεκδικούσαν με αξιώσεις το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος (40-40). Από εκείνο όμως το χρονικό σημείο κι έπειτα η ομάδα του Παναγιώτη Σπανού κατέρρευσε κάνοντας αρκετά λάθη αντιμετωπίζοντας παράλληλα σοβαρά προβλήματα στον οργανωτικό τομέα (στοίχισε στους «κόκκινους» η απουσία του τραυματία Σιουσιουλούδη).

Σχόλιο από serresbasket: «Μαύρο» Πάσχα θα κάνει ο Πανσερραϊκός. Σε τέτοια ματς που «καίει» η μπάλα πρέπει να κάνεις πολλά παραπάνω στο παρκέ για να ανέβεις κατηγορία. Εκ του αποτελέσματος η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη. 

Tα «λιοντάρια» καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα και να κερδίσουν το Κύπελλο για να χαρίσουν λίγη χαρά στους φιλάθλους του συλλόγου.

Είναι στενόχωρο το γεγονός της μη παρουσίας σερραϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα σεζόν. Πανσερραϊκός, Α.Ο.Σ, Ορφέας Ν. Σκοπού και Ρούπελ Σιδηροκάστρου θα «κοντραρίζονται» μεταξύ τους.

Διαιτητές: Ρούκας - Ντούρας

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 38-36 (ημ.), 55-45, 75-63

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: 92-74

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 75-63

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 9

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 8

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 8

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 5

* ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/5/2013): ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

- ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.paratiritis-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: