Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Έμφραγμα» στο τέλος

Πάνθηρες Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 56-55

Πικρή ήττα γνώρισε στην Καβάλα το Ρούπελ από τους Πάνθηρες. Το σύνολο του Κοσμά Ιωαννίδη παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, εν τούτοις είχε την ευκαιρία να κάνει το διπλό, αλλά στο τέλος δεν στάθηκε τυχερό.

Το Ρούπελ φάνηκε να «αγκαλιάζει» τη νίκη ευστοχώντας σε τρίποντο (54-55) 4 δεύτερα πριν τη λήξη του παιχνιδιού, αλλά τελικά αυτοί που πανηγύρισαν την εξασφάλιση του ροζ φύλλου αγώνος ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι σημείωσαν το καθοριστικό καλάθι που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας Κοσμάς Ιωαννίδης με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

«Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το μπάσκετ που παίξαμε. Έστω κι έτσι όμως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά ''αυτοκτονήσαμε''. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Διαιτητές: Μαγκαφάς - Μπιλμπιλής

Τα δεκάλεπτα: 8-7, 26-24 (ημ.), 38-38, 56-55

Πάνθηρες (Καλφόπουλος): Χατζηαποστολίδης 7, Τζιούτζιας, Καρράς 16 (1), Αγανικόλας 13 (1), Σιδηρέλης, Κυριαζόπουλος 8, Σιώπης 12 (2), Κακατόλης 4, Κατσαμακίδης, Καλφόπουλος, Τσιλικίδης.

Ρούπελ (Ιωαννίδης): Γιακονιούκ 1, Αποστολάκης 9 (2),Ντούντος 2, Παναγιωτίδης 3, Παρίσης 9, Παρχαρίδης 8 (2), Τοπολίγκας, Αβραμίδης 19(1), Σταμπούλης 4.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/12/2013): ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

* Οι πόντοι του αγώνα είναι από την ιστοσελίδα: www.kavala-sports.gr και από το ιστολόγιο: sport-sidirokastro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: