Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ίκαροι: «Ο Αθλητισμός Ενώνει»

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι Ίκαροι ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Οι «κυανοκίτρινοι» απηύθυναν πρόσκληση προς τους «κόκκινους», έτσι ώστε οι αθλητές των Ακαδημιών και των δύο σερραϊκών συλλόγων να καθίσουν μαζί στο γήπεδο, αλλά και να λάβουν μέρος στα διαγωνιστικά παιχνίδια που θα λάβουν χώρα στο ημίχρονο του παιχνιδιού των Ανδρών.

Οι Ίκαροι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας, η ανδρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Καλούμε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας (με τις στολές τους) και τους γονείς τους να παραστούν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παικτών μας. - Η είσοδος για όλα τα παιδιά θα είναι δωρεάν, όπως και για τους γονείς που έσπευσαν να στηρίξουν την ομάδα και να προμηθευτούν τα διαρκείας τους.

Τα παιδιά θα καθίσουν σε καρέκλες που θα τοποθετηθούν δίπλα από την πλάγια γραμμή του γηπέδου. 

Στο ημίχρονο, οι μικροί αθλητές μας, με την καθοδήγηση των προπονητών και του υπεύθυνου Ακαδημιών, θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα για τους νικητές. 3 μπάλες και άλλα 4 τέσσερα δώρα προσφορά των χορηγών της Ακαδημίας περιμένουν να βρουν τον "μικρό" τους κάτοχο.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε τα παιδιά της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού, να έρθουν στον αγώνα, να καθίσουν μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας μας, να συμμετάσχουν στα διαγωνιστικά παιχνίδια που θα γίνουν στο ημίχρονο και επίσης να πάρουν μέρος στις κληρώσεις που θα κάνουμε. 

Με το slogan ο αθλητισμός ενώνει, σας περιμένουμε όλους!‼️ 

Άλλωστε τα γήπεδα είναι για τα παιδιά!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: