Νίκη-πρόκριση για τα «λιοντάρια»
Πανσερραϊκός - Μαρούσι: 42-28
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που έδωσαν τα «λιοντάρια» στο γήπεδό τους το βράδυ του Σαββάτου όλα κύλησαν καλά για την ομάδα της Ευδοξίας Καρυοφυλάκη, η οποία νίκησε το Μαρούσι και εξασφάλισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (αντίπαλος των «κόκκινων» ο δυνατός Α.Σ. Άτλας από την Αθήνα).
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο (14-11).
Με ένα όμως επιμέρους σκορ 18-4 στη τρίτη περίοδο του ματς, ο Πανσερραϊκός απέκτησε διαφορά 16 πόντων (32-15).
Στη τελευταία περίοδο του αγώνα τα «λιοντάρια» διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα και πανηγύρισαν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Στούμπος - Τσαπόγα
Δεκάλεπτα: 10-9, 14-11 (ημ.), 32-15, 42-28
Πανσερραϊκός (Καρυοφυλάκη): Καπούλας 8, Γέργος 14, Γκέρης 8, Γκουτζουρέλας 12, Δαμάσκος, Κανακάρης, Βαφειάδης, Κεχαγιάς, Γκόγκας.
Μαρούσι (Παπαϊωάννου): Ατζολιδάκης 2, Θανάση 9, Μίνα 4, Τσαουσίδης 13, Φερετός, Μιχαλόπουλος, Αρβανιτίδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου