Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (4ος ΟΜΙΛΟΣ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μασκαράτα και ξεφτίλα!

Πανσερραϊκός - Ηρακλής: 47-60

Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται προ των πυλών, αλλά οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού είχαν την ευκαιρία να δουν «καρναβάλια» να παρελαύνουν λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι στο παρκέ του ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» στη σπουδαία αναμέτρηση  κορυφής μεταξύ των «κόκκινων» και του Ηρακλή.

Ο κόσμος δεν είναι χαζός και κατάλαβε ότι οι «κυανόλευκες» ΕΠΡΕΠΕ να φύγουν νικήτριες πάση θυσία από τις Σέρρες και αυτό έγινε!

Άραγε για ποιο λόγο τότε η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μεταγραφές το καλοκαίρι; Για ποιο λόγο μπήκε στον κόπο να φέρει ξένη παίκτρια προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ, από τη στιγμή που με το «έτσι θέλω» υπάρχει «σπρώξιμο» και εύνοια, με τον Πανσερραϊκό να είναι απροστάτευτος και να οδηγείται σαν αρνί στη σφαγή τόσο στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ιβανώφειο, όσο και σε αυτό που έγινε σήμερα στη πόλη μας.

Η Νίκη Χωλοπούλου απεβλήθη με δύο τεχνικές ποινές (για flopping!), η αδελφή της και συναθλήτριά της, Μαρία Χωλοπούλου αποβλήθηκε αδίκως με 5 φάουλ, ενώ την ίδια ώρα οι καλαθοσφαιρίστριες του Ηρακλή έπαιζαν κατς στην άμυνα δίχως τιμωρία. 

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η αποβολή και το προπονητή του Πανσερραϊκού, Πασχάλη Ρούλη, ενώ οι διαιτητές δεν έβλεπαν τις χειρονομίες εις βάρος των «κόκκινων», ενώ συν τοις άλλοις είχαμε και ορισμένους «θεριακλήδες» οπαδούς των φιλοξενούμενων στη κερκίδα. 

Ο επίσημος Πανσερραϊκός οφείλει να αντιδράσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Διαφορετικά ας κατεβάσει του χρόνου μια ομάδα με πιτσιρίκες, απλά για τη συμμετοχή και μόνο, άλλωστε άνοδο στην Α1 δεν πρόκειται να τον αφήσουν να διεκδικήσει επί ίσοις όροις,  όσο κι αν το θέλει, όσο κι αν προσπαθήσει.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Τογανίδου

Δεκάλεπτα: 11-13, 22-29 (ημ.), 33-45, 47-60

Πανσερραϊκός (Ρούλης):  Χωλοπούλου Ν. 7, Μαραγκού 6, Φωτιάδου, Μπακιρτζίδου 13, Τζιαμπάζη 3 (1), Χωλοπούλου Μ. 4, Μαμούδη, Ρούλη 2, Θανοπούλου 7 (1), Σπάιτς 5, Βαρούτη.

Ηρακλής (Γιάνναρος-Κολοκυθάς): Καράλη 13(2), Τσουμπερλή 10, Πάπα, Γιαννούδη 6 (1), Παπαροϊδάμη 6 (1), Κατσαρέα, Μαναβή, Πατούνη 11 (1), Ουζούνη 4, Λογδανίδου 10 (1), Νικοδήμου, Σωτηρέλη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανσερραϊκός-Ηρακλής: 47-60

Πανόραμα-Νεάπολη: 56-53

Πυλαία-ΑΓΕ Πιερίας: 87-43

Ασπίς 2001 Ξάνθης-Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης: 38-56

Ρεπό: Πάνθηρες Καβάλας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής 25

Πυλαία 24

Πανσερραϊκός 24

Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης 24

Πανόραμα 22

Πάνθηρες Καβάλας 20

Ασπίς 2001 Ξάνθης 18

Νεάπολη 17

ΑΓΕ Πιερίας 15

* Πάνθηρες Καβάλας και Ηρακλής έχουν από 1 παιχνίδι λιγότερο.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/2/2023): ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: